Hopp til hovedinnholdet
Banner

Vil du jobbe hos oss?

Når du velger å jobbe med prosessdesign og utstyr til matindustrien tar du samtidig et verdivalg. Mat er verdens viktigste råstoff og påvirker alle mennesker – hver dag. Det er nedbrytbart i naturen og utgjør en forskjell på liv og død på sitt beste – eller verste. Derfor er produksjon av mat ikke noe som kan tas lett på. En feil i produksjonen kan ha fatale konsekvenser for merkevaren som står bak produktet, men enda viktigere for enkeltindividet som konsumerer produktet. Det må vi huske på hver dag og i hver eneste oppgave vi løser for våre kunder. Resultatet av våre valg eksponeres for salg i mathyllene og står på matbordet til hele Norges befolkning.

Hos oss får du anledning til å jobbe med noen av Norges beste innen matindustriteknologi. Vi har et utviklingsmiljø som finne løsninger på oppgaver som ingen tidligere har løst. Her får du anledning til å jobbe med alle bransjer og med oppgaver for små matprodusenter og store industrianlegg – alle er like viktige for oss.

 

Besøk vår karriereportal på karriere.skala.no for å lese mer om oss og noen av våre ansatte!


Ledig stilling:

Vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester og søker en servicetekniker til vår ettermarkedsavdeling. Er det viktig for deg med faglige utfordringer, liker du å jobbe selvstendig og være i kontakt med kunder, bør se på hvilke muligheter vi kan gi deg i Skala.

Skala AS leverer tjenester og utstyr til all matindustri i Norge. Vi skal nå styrke vår satsing innen markedsområdet kjøtt og annen næringsmiddelindustri og søker salgs- og produktansvarlig.

Vi er i vekst og søker montør til våre kunder mellom Oslo og Trondheim. Som prosessmontør vil du i nært samarbeid med våre dyktige automasjons- og prosessingeniører være med på å utvikle og implementere nye og moderne produksjonsløsninger for norsk matindustri. 

Velger du å jobbe med prosjektledelse i matindustrien tar du samtidig et verdivalg. Mat er verdens viktigste råstoff og påvirker alle mennesker – hver dag. Derfor er produksjon av mat ikke noe som kan tas lett på. Hos oss får du anledning til å jobbe med noen av Norges beste innen teknologi til matindustrien.  Her får du anledning til å jobbe med de beste fagressursene innenfor ulike disipliner i bransjen og med oppgaver for både små matprodusenter og store industrianlegg – alle er like viktige for oss.

Vår controller skal trappe ned og i den forbindelse søker vi en etterfølger som en viktig bidragsyter og en del av det administrative teamet i Skala Fabrikk i Trondheim. Stillingen innebærer en bred kontaktflate i organisasjonen og vil rapportere til fabrikksjefen.

Vi søker etter en logistikkmedarbeider til logistikkavdelingen som består av 6 medarbeidere fordelt på kontorene i Oslo og Trondheim. 

Skala AS leverer tjenester og utstyr til all matindustri i Norge og vi ønsker nå en ekstra satsing mot markedsområdet fisk. Vår kompetanse mot fiskeindustrien er i stor grad rettet mot produksjon av protein (fast og flytende) som et resultatet etter bearbeiding av fisk/sjømat som råstoff. Vi representerer flere store utstyrsleverandører og har erfaring fra å bygge anlegg både på land og om bord i båter. Vårt kompetansemiljø av prosess, prosjekt og automasjonsingeniører utgjør noen av Norges beste innen matteknologi. Nå ønsker vi en leder for å utvikle dette spennende fagområdet videre og søker salgssjef til området protein og fôr.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.